вівторок, 23 лютого 2016 р.

Поштові клопоти


   Це сталося! Нарешті це сталося - ваш перший продаж! Щиро вітаю! :) Ви ж багато над цим працювали. Але як покупець отримає ваш незабутній шедевр?!
   Якщо покупець з України - все набагато простіше - ви можете подзвонити йому і з’ясувати зручний спосіб пересилання: Укрпошта, Нова пошта, Інтайм тощо. Деякі перевізники підтримують функцію "накладений платіж" (це коли покупець патить гроші при отриманні товару, а перевізник пересилає їх вам) та "оплата за рахунок отримувача". Трохи зорієнтую вас по цінам: пересилання посилки Укрпоштою (до півкіло) - 8-10 грн. Така ж посилка Новою поштою - 30 грн. Для уточнення цін та умов, або щоб відслідкувати місцезнаходження посилки, завітайте на сайти перевізників.
   Відправити товар за кордон трохи складніше, тому розглянемо це детально. Найдешевший спосіб - за допомогою Укрпошти. І скажу вам зі свого багаторічного досвіду - наша поштова служба швидка, дешева і зручна. Треба лише вивчити, як користуватися цим інструментом.
Читати далі...

понеділок, 22 лютого 2016 р.

Гарні новини

   Привіт, мої дорогеньки! Сподіваюсь ви скучили за мною так само, як я за вами. 
  Більш як півроку не було нових публікацій. Але я маю на це дуже поважну і приємну причину (вагою 7 кг). Тепер у мене є не тільки донька, а ще й синочок. Він дуже швидко зростає, радує батьків і нарешті зрідка відпускає мене у віртуальний світ. Тож незабаром блог знов почне наповнюватись корисною інформацією. І наступна публікація буде присвячена поштовій пересилці товару за кордон.
   Гарної вам весни!